Paradox
©
Fisana

Jump to content


Photo

Outpost is glitching


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 AliaDreams

AliaDreams

    Advanced Member

  • Sponsor
  • PipPipPip
  • 106 posts
  • LocationUSA
  • Minecraft Name:AliaDreams
  • Pure Money:$2,237.00
  • Monarch Money:$2,795.33

Posted 01 May 2017 - 07:16 PM

Hi! I think we might need the help of an admin, but if anyone has ideas or knows what's going on, any help would be appreciated!

 

Our outpost is no longer reading as an outpost. The reason this is upsetting is that we no longer have an outpost spawn point. So, when we type /t outpost to go to our outpost location, we get a message from the server saying, "There are no outpost spawns set for this town" We've tried /t outpost set spawn, /t set outpost spawn, /t set outpost. None of those commands are working. When we do try those commands, we get a message saying, "This town has no outpost blocks" or "Location is not within an outpost plot".

 

Anyone else having issues with their outpost or have any ideas? thanks!

 

~Alia from Camelot.



#2 Batman

Batman

    Advanced Member

  • Moderators
  • 122 posts
  • LocationTexas
  • Minecraft Name:murdock1262

Posted 01 May 2017 - 08:40 PM

Not sure what happened before, but I fixed it.



#3 AliaDreams

AliaDreams

    Advanced Member

  • Sponsor
  • PipPipPip
  • 106 posts
  • LocationUSA
  • Minecraft Name:AliaDreams
  • Pure Money:$2,237.00
  • Monarch Money:$2,795.33

Posted 02 May 2017 - 01:40 PM

Awesome. How?



#4 Batman

Batman

    Advanced Member

  • Moderators
  • 122 posts
  • LocationTexas
  • Minecraft Name:murdock1262

Posted 02 May 2017 - 08:48 PM

just unclaimed and recreated it really, really quick.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users